Könyvbemutató: Engedd hazámat értenem

Lengyel László és Markó Béla beszélgetős könyvét  mutatják be szeptember 13-án Nagyváradon, 14-én Kolozsváron.

 

Engedd hazámat értenem címmel jelent meg a Helikon kiadó gondozásában a Lengyel László közgazdász-politológus és Markó Béla költő-politikus beszélgetéseit rögzítő kötet. Az izgalmas témákat kínáló párbeszédben szót ejtenek Erdélyről, nacionalizmusról és patriotizmusról, a magyar és a román rendszerváltásról, a parlamenti demokráciák kiépítéséről, működtetéséről, majd elapadásáról.

A könyv nagyváradi bemutatója 2017. szeptember 13-án, szerdán délután 18 órától lesz az Ady Endre Emlékmúzeumban. A két szerzővel a műről Szűcs László és Szabó Ödön beszélget. Közreműködik Mátyás Zsolt Imre színművész (Temesvári Állami Magyar Színház).

A kötetet Kolozsváron szeptember 14-én, csütörtökön 17 órától a Minerva Házban mutatják be, ott Kelemen Hunor, Lengyel László, Markó Béla és Tibori Szabó Zoltán beszélget.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak. A kötet a helyszíneken megvásárolható. A rendezvények szervezője a Kós Károly Akadémia Alapítvány, a Holnap Kulturális Egyesület, a Minerva Egyesület és a Helikon Kiadó.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak. A kötet a helyszínen megvásárolható.

Kapcsolodó anyagok